Basisopleiding Studiekring

Wicca is een ervaringsreligie. Om dit te kunnen ervaren heb je bepaalde basiskennis nodig en de gelegenheid om ervaring op te doen. Daar is de studiekring voor. Gedurende een jaar en een dag gaan we aan de slag met de basis om zelfstandig of in een groep met wicca aan de slag te kunnen. Daarna kun je de keuze maken om het hierbij te laten, om solistisch zelf verder te gaan, of toe te treden in de coven. Een coven, ook wel heksencirkel genoemd, is een groep die samen wicca bestuderen en magisch werk doen. Zij delen kennis en ervaringen met elkaar, en voeren gezamenlijk rituelen uit.

Praktische informatie

Gedurende een jaar en een dag ga je aan de slag binnen de studiekring. Het programma van de opleiding is doorlopend en het is op elk moment mogelijk om in te stromen. De basis van het programma bestaat uit:

De training Kringloop van Initiaties is iedere eerste dinsdag van de maand van 20 tot 22 uur. Hier kan van afgeweken worden.
De workshops zijn iedere derde dinsdag van de maand van 20 tot 22 uur. Ook hier kan van afgeweken worden.
Deze training en workshops zijn ook los, zonder deelname aan de opleiding, te volgen. Iemand die de studiekring volgt krijgt daarnaast in overleg nog extra opdrachten en begeleiding.

De meeste activiteiten vinden plaats op de Bonnefanten 93b, 2907NA Capelle aan den IJssel

Kosten: 15 euro per maand

Een reactie plaatsen