Contact

Gegevens

Voor meer informatie, aanmelden, vragen, opmerkingen of tonen van interesse, neem gerust contact op
e-mail: web@dietsewicca.nl
telefoon: 06-39721418

Locatie

Randstad (omgeving Amsterdam en Rotterdam)
Mogelijk kunnen we uitwijken naar andere locaties in de omgeving, bijvoorbeeld voor buitenactiviteiten.
Ook is het mogelijk om op verzoek te werken met een speciale locatie.

En daarnaast zijn natuurlijk de online trainingen.

Bereikbaarheid

De locatie van de meeste activiteiten is te bereiken per auto (gratis parkeren) of openbaar vervoer (metro).

6 gedachten over “Contact”

 1. Beste,

  Mijn naam is Bianca Gerrits en ik ben eerstejaars student van de opleiding vrijetijdsmanagement aan de NHTV in Breda, Voor het vak ICC (interculturele competentie) hebben we de opdracht gekregen om een subcultuur te volgen. Mij leek het leuk om wat meer te weten te komen over Wicca. Is het mogelijk om een dag met u (en eventueel meerdere mensen) mee te lopen om te kijken hoe het leven van iemand die aan Wicca doet eruit ziet? ik zag dat er 30 april een meifeest wordt gehouden, misschien is het leuk om hiermee aan deel te nemen? Ik moet morgen aan mijn leraar doorgeven of dit mogelijk is, dus als het kan hoop ik vandaag een antwoord terug te krijgen.

  Groetjes Bianca

  Beantwoorden
  • We krijgen heel veel verzoeken zoals deze. Iedereen is welkom om te ervaren en mee te doen. Maar belangrijk is dat iedereen in de groep zich veilig voelt. Om dat te waarborgen is het belangrijk dat iedereen in de groep er met de intensie is om voor zichzelf wicca te willen ervaren, niet vanuit een zakelijke onpersoonlijke rol. En ook alles wat gezegd en gedaan wordt in de groep, wordt in vertrouwen gedaan. We staan dus meestal niet zo te springen om mee te doen aan onderzoeken, artikelen en dergelijke.

   Beantwoorden
  • Wat we naar buiten laten zien, is de studiekring. Maar we zijn bovenal een coven. Via de studiekring kunnen we met elkaar kennis maken, en velen die een jaar hebben meegedraaid met de studiekring, worden daarna covenleden.

   Beantwoorden

Plaats een reactie